AKU TELAH DIHIMPIT

Lokasi: Rahsia, 29 Jun 2009 masa: sebelum waktu zohor

Citenya gini, pada jam 1.00 ptg aku telah terlelap dikerusi dan tiba-tiba ada sang lembaga sambil mendukung anak kecil mengambil kunci bilik diatas meja lalu   dengan cepat ku sambar tangannya untuk mengambil balik kunci tu balik, namun begitu ku tak berupaya. Segera ku baca ayat kursi dan hembus makhluk itu keluar ke tingkap tapi badan ku lak kaku tak boleh bergerak dan hanya mulut saja yang bleh mengumat dan gamit. Suasana bilik masa tu memang sama sperti asal – heran. Selang beberapa minit sekali lagi terjadi dan aku berperang dengannya sedaya upaya sehinggakan habis kuntau dan gayong ku persembahankan tapi tetap jua kelam kabut kerana jiwa dan fikiran telah berada di alam ghaib. Sang mahkluk tu rupanya anggun, anak yang dibawa tu lak ada darah kat dagu, tapi wa tak sempat nak ambik blog adress atau hset nombor nak tanya apsal baby you berdarah. lady horrorAlkisah selang beberapa minit,  aku terjaga dan keadaan menjadi sedia kala dan aku mengucap panjang dan beristighifar dan terus ku cite pada kekawan. Info dari mereka mengatakan tempat di situ memang keras kerana aku tido ditempat laluannya. Tulah sape suruh tido kat situ,  gi la ke gym ke kan bagus untuk melatih badan supaya jgn manja dan tido seperti mana yang ku buat sebelumnya. Menghindarkanya baca ayat kursi sekali, selawat sekali, surah alikhlas tiga kali di enam penjuru bilik dan sekali ditengah-tengah. Tulis huruf jawi lam alif di tujuh tempat tersebut. insyallah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: