MAKAN DI PAYA SERAI

Paya Serai ni bukannya di dalam Paya ada di tanam serai tetapi ianya sebuah restoran di Hotel Hilton di PJ. Sahabat saya En. Rahim  telah belanja makan tengahari di sana pada jam 12.30 tgh dgn ditemani En. Kama serta En. Malek. hilton1Wah bukan main banyak hidangan buffet nya telah masuk ke perut hamba melalui tapisan rongga tekak. Sedapnya makanan itu, yang lalu di terowong rongga hanya sesaat sahaja pas tu masuk ke perut sedapnya pun hilang. Punya la baik hati En. Rahim ni sehinggakan duit parking pun dia sponser..mudahan murah la rezeki beliau. Petangnya ingin pergi swim ke kolam terhalang kerana perkasasan swim tinggal lak di rumah.  Jadinya in put tak balance dgn out put…pulang ke rumah jam 6.00 ptg terus saja ku kayuh indoor basikal selama 25 minit…tu saja. Sepurnama masuk dua purnama aku tak run kerana heel pain aku masih belum semboh lagi, kalau dulu 7k – hilton28k no hal punya tapi now maybe 1k aku dah pancit agaknya. Mungkin sok akan mulai di padang varsiti. Lama sungguh aku tak berjumpa dan merempit dengan sahabat Jeff,…agaknya dia mesti fit…memang aku akan kena sayur dengannya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: