MAKAN LAGI….

3 Jun 2009, Jumaat, Hotel Singgahsana (Dewan Mahligai), Ocassion: Takimat Pengajaran Kursus SKET untuk  semester 1. Selepas sesi taklimat selesai, biasalah bila ada budget lebih maka disediakanlah lah: high tea pelbagai jenis mee, aneka jenis kek/kuih, bubur, buah dll. Bagi mereka yang berada di Somalia, Malawi, Congo, Ahghanistan, Brundi, Yemen, Tanzania dan negara miskin yang lain di mana rakyatnya kekadang makan kekadang tidak – maaf tak dapat mangajak mu bersama. Ku tetap insaf dgn nasib mu disana. Hai.. bulan ramdhan pun lambat lagi. Ku cuba tepis lambaian roti jala kuah durian tapi tewas oleh godaan nafsu selera. Semalam di Paya Serai ari ni di Dewan Mahligai lak, kalau cam ni punya makan pasti weight ku dah terlampau dan melampau. Balik ofis terus lak buat keje, lama-lama dah kul 7, off lagi nak trainning ari ni…bila la agak nya ku nak start run bagi keluar peluh kaw..kaw. Bila gak nya heel pain plantar faciities  akan sembuh…hai entah la. Hiburkan lah hati dengan lagu ini….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: