“NIGHT RUN”@BERLARI MALAM

night marathonWow, ho ho hu hu….hari ini dalam sejarah, selepas  3 bulan dan jarak  paling jauh telah ku run kan. 14 Julai 2009 jam 8.30 mlm, lokasi di kampus UM denga pacer CAR1 melupai  masalah sakit tumit yang dipanggil plantar faciities. Apa barang lak nak  heboh…heboh, biasala tu run 5k – 10 k mak nyah jiwa kacau pun leh wat tapi wa nak habaq kat tuan puan adalah kerana wa telah berjaya mengguna pakai  motto “no pain no gain” – tu aje. Gang CAR1 (Hailmi) telah pace wa tapi sayang timing tak set.  Dengan weight mencecah 81kg ku kira tu kira ok la. Semasa mendaki bukit cinta CAR1 telah sayur wa diiringi monyet di dalam hutan gelap seolah nak menerpa kearah kami. CAR1 telah slow menunggu ku takut dengan monyet tu agaknya, almaklumlah dalam gelap apa-apa pun boleh jadi. Selesai run dan cool down, CAR1 kata pace kita laju malam ni agakan timing maybe 25 minit. He he he hu hu..sape jelous angkat tangan sok join chap ayam runner gi wat night run beramai-ramai…good luck pada sape yang join siemens run, ahad ni 19 Julai 09 kat Dataran Merdeka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: