TIADA SIARAN LANGSUNG MU vs M’SIA

Setelah abis layan bebudak melukis tergocoh pulang ke rumah nak menengok live TV tapi hampa semua channel tak ade buat live telecast…..he..he…ha…huhu. Sebab ape dia org tak buat? jawapannya ialah no umphh dan cliche – tiada umpan iklan sebab benda yang repeat selalunya memang no chick. Iklan masa ni pun dah turun ratenya. Perlawanan pertama MU menang tipis 3-2 kerana penat nampak pada muka player setelah mengharungi penerbangan berbelas-belas jam dari london, tak sempat nak recovery. Malam ni nahas,  dia org pasti akan titik kita cukup-cukup sebab nak jaga reputasi sebagai kelab elit diunia. Crowd pun tak ramai cuma seramai 30,000 org sahaja. Wa dah cakap terbangkan saja pemain Indonesia tu kemari kan bagus. Kita tunggu sahaja hingga perlawanan ini selesai – siapa yang kena, semalam fight sikit dan kalah tipis maka senantero semua nak tumpang semangkuk hinggakan Najib kat Mekah pun join memuji ini maradona_argentina_home_0607Rajagopal punya anak buah. Padan muka ku tak dapt tengok game mlm ni, nak senang lenang congok tv kat rumah, gi stadium kan bagus dapat feel game. Lagi satu cite dua player kita dah cintan sama artis lalu Rajagopal dgn selamba nasihatkan – lu ikut nasihat emak bapak jangan tangkap leleh tak tentu pasal. Lu jgn kemaruk nak ikut macam Beckham lak – kena pijak dibumi nyata. Memerhati bintang dilangit, ingat pada rumput yang dipijak. Terimalah kenyataan football kita masih lagi perlu hardworking dan adventure yang ranjau untuk menyaingi Korea dan Jepun contohnya. Berita ini ku taip pada 9.40mlm dan kalau M’sia upset mlm ni…lu kutuk la wa…wa tak kisah, ni kenyataan. Hidup Marodona, tak dak sape lagi yang boleh menyaingi bakat dan kebolehanmu. EPL player main jauh-jauh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: