SANGGUP WOOOH (RUN 4its 3th)

klang 10Selalu wa join race area KL je tapi hari ni..ke Bandar Klang, apsal wa sanggup – coz Klang ialah  my home town. Jarak umah wa 10 batu dari bandar ini. Masa umur wa 10 tahun..wa folo aruah emak wa tengok filem Bobby kat panggung Kapitol. Best naik bus tiket 35 sen aje. Nostalgic betul rasa nyer.  Disini juga tempat bershoping, gi cabut gigi, gi hospital (atas bukit sebelah istana, kini jadi tempat rekreasi), gi join members melahau jalan2…Dulu dipanggil Klang Seberang sini (tempat race tadi) & menyeberang jambatan kota dipanggil Klang Seberang sana. Pagi tadi wa sampai kul 6.30 pagi – perjalanan lancar dari PJ. Tukar pakaian, maka flag off pada jam 7.05 pagi, terlewat 5 minit dari jadual asal. Permulaan yang sepoi2 bahasa  dalam kelompok bersama Zul Galeh, Khairol, Adai, Zaki, Hailmi dan gang yang lain….mulanya wa cuba beri rentak pop…..ha ha ha masuk 5k wa terus surender dgn rentak ghazal je terus dan sampai finishing dgn mase 71 minit (no ditangan tempat 81). Wa suka coz wa tak sekali pun stop curi tulang dlm distance 12.35k ari ni…hanya slow run masa di water station di km 6. Niat dihati nak pekena kopi o roti bakar kat Chong Kok Kopitiam terpaksa di pendam kerana kedai tu penuss sampai tak leh masuk bernafas lantas gang yang lain move up kat kedai mamak sebelah iaitu Bismillah Restoran. Masa breakfast tadi sempat gak kita orang meeting bersama mengenai aktiviti AGM CARS yang akan drancang di UM pada 2 Jan. 2010. Mereka sebulat suara bersetuju untuk AGM tersebut…good…misi, hala tuju  dan agenda akan dibincangkan dalam meeting tersebut. Ahli2 ada sejumlah seratus orang…x kan nak berkokok je….if to be succesfull – we  ur must hv a rule and planning about CARS. ek omputih lak aku

One Response to “SANGGUP WOOOH (RUN 4its 3th)”

  1. suhaida Says:

    agree..agree!
    saya dah baca semua info pasal CAR kat website tu..
    a very good idea dalam penubuhan kelab ini…mmg salute!
    you all are very komited and also friendly laa..
    teringin sangat nak dapat stamina macam u all..
    anyhow..i sokong la kalu ada AGM..
    leh buat banyak aktiviti2 lain!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: