GERAM GERAM GARAM

Meh layan lagu “Geram” dendangan Black Dog Bone…coz geram ni ada dua jenis iaitu geram hati sakit kena kencing dan satu lagi geram nengok sesuatu benda yg menjadikan kita teruja. Mamat dealer proton tu kasi wa hati geram – hati sudah masin macam garam. Contoh geram satu lagi – awek seksi tapi tak leh buat apa2…simpan je dlm hati, bodus try mengurat pun takut nak dating ape ke lagi. Layu betul anak muda sekarang ni, dlm FB berani, layan karoke ntah lagu ape2 yang ko sing song kan, bersukan tak rajin, kelab belia pun dah tak ade. BFF (Best friend forever kunun)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: