RUNNING ROSES

Lukisan/hasil kerja tangan ku yang terbaru, baru sahaja ku siap kan. Water colour painting on paper, Mac 2010. Masih perlu sentuhan terakhir sebelum signature diturunkan. Kenapa aku melukis bunga dengan wanita sedang berlari. Kenapa imej wanita tu blur serta wajah nya tak ada rupa. Tak ada apa2 la just cuma imaginasi ku suka berbuat demikian. Sebenarnya lukisan ini adalah semata2 appriciate atau kagumku kepada wanita yang menyertai acara running yang pernah ku nampak pada setiap event larian yang ku sertai. Mereka berlari tersangat cute dan penuh kejujuran untuk memastikan tubuh badan sihat dan akan kelihatan slim. Jadi ku lepaskan perasaan ku kepada sekeping kertas dengan sapuan berus serta warna. Untuk mu, berlatih lah jangan jemu2 sehingga kamu boleh berlari dan teruskan mencapai personal best untuk timing masing2 dalam jarak favourite yang kau sukai…..chewahhh….weittt Ramai yang akan rindu kepada mu….percayalah kata2ku, angau ke aku ni…ooo tidak – cuma just lukisan dan makna. Running with passion, run for health.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: