SUKAN ZON DATANG LAGI

Seperti lumrah pada tahun2 yang lalu aku menghadiahkan design logo untuk Zon 7 supaya boleh digunakan untuk t/shirt pasukan ke pertandingan Pesta Sukan & Rekreasi Staf UM tahun 2010. Proses merekabentuk logo ambik masa 15 minit – itu pun sudah dicall oleh Prof. Teh Guang Eng berkali2. Apa nak buat tengah dok busy. Setelah siap terus sahaja wa email kepadanya dan dia reply dengan ayat  thanks, its great very kreatif and simple…..ha ha ha apa da lu Prof. mana ada kreatif sangat ini logo, hanya biasa2 aje. Wa menjadi pengurus pasukan olahraga merangkap sebagai atlet. Tahun lepas wa menang emas 1500m, tidak menamatkan acara 800m kerana kecederaan plantar faciietis, perak 4x100m dan menarik diri acara 4x400m. Tahun ini acara olahraga akan berlangsung pada 25 April 2010 ada lebih kurang sebulan lagi. Tak tau la apa la pulak nasib wa tahun ini. Baru siang tadi wa mendapatkan rawatan lutut di PPUM kerana simpton athritis dari kesan pembedahan implant ACL knee injuries yang di buat di situ pada 18 tahun yang lepas. Nasib baik ok – itu pun wa macam tak yakin je ngan Doktor kat situ. Wa beli salinan xray nak tunjuk kat Dr. Panel pulak supaya ada dua pendapat. kalu dua2 kata fakta sama baru wa yakin sikit. Tengoklah keadaan kalau ok wa lari la, kalau tak ok apa nak buat..run geli2 dapat nombor corot la jawabnyer. Takdir kalu wa menang, malas la wa nak join Sukan Staf Inter Varsity Malaysia yang akan berlangsung di USM pada Jun nanti coz feel dah tak larat nak treneng secara hardcore macam dedulu. Walau apa pun…janji badan kuar peluh. Nota kaki, wa rasa mau beli beskal la. Kayoh beskal gi kolam dan kunci pastu terjun kolam layan 10-12 lap then kayuh balik 10-15k…pehh baik punyer cita2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: