CAPAL CHAP BUAYA / DAYONG SAMPAN

CAPAL CROCS – Hari rabu malam ada run dgn gang chap ayam di UPM. Selalunya aku tak pernah lupa running gear yang bernama NB1225 tetapi entah kenapa itu barang wa udah kasi tinggal kat ofis, ha ha wa terlupa bawak la gang, apa nak wat. Maka jadilah seperti “pincang nya irama tanpa lagu”. Disebabkan telah sampai disana, maka wa balun je run pada malam tu guna capal crocs yang ku pakai. Hajat untuk merempit diteruskan juga bersama kengkawan lebih kurang 11k gitu, 1k penamat kakiku melecet dan terpaksa guna kaedah barefoot pulak….merbahaya wa guna style kaki ayam ni coz weight tidak mengizikan….macam2. Geli2 terlampau geli2 run wa malam semalam. Nak kemana kalau run berdesup tak hinggat. Perlu juga suka wa bagitau capal buatan jenama crocs ni sangat bagus. Gambau atas paste dari google, wa punya kaler hijau tua dan hampir lunyai – tapak bunga dah abis. Mau tangkap lagi satu.

SWIM PADDLES – Binatang ni sejenis alat diletak tangan untuk kita guna sebagai latihan kayuhan tangan semasa berenang. Wa imagine ianya seperti pendayong ketika mengayuh sampan atau kayak. Memang boleh improve swimming skill. Nama pemilik kekal pada benda ni ialah Fadzli Abu Bakar….wa pinjam je, bila pakai macam best pulak. Laju woohhh, terponggeh Din Rescue mau potong sama wa. Perah santan pulak wa ni. Sekali sekala apa salah. Lagi sekali mau cakap, laju 2 mau ke mana. Syukur diizinkan Tuhan dapat melakukan riadah senaman untuk menyihatkan badan…alhamdullilah.

2 Responses to “CAPAL CHAP BUAYA / DAYONG SAMPAN”

  1. rozmiyunus Says:

    Capal Crocs jenis apa abg pakai? Selalunya beli berapa harga? jangan terbeli yang ciplak dah le…sekarang ni berlambak kat pasar malam..( jawab kat FB pun boleh)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: