TUANG PAGI BALUN TENGAHARI

Pagi tadi aku tuang, tuang apa? tuang tebiat…eik merapu betul aku ni. Tuang gi swim, mungkir janji untuk exercise pagi coz ada benda mahu dibereskan sebelah pagi. Ada ke patut aku terjun kolam sengsorang kul 12.30 tgh…sekarang dah legam badan. Mendengar berita Din Rescue mendapat kecederaan lutut semasa main netball di sukan staf petang semalam terus sahaja aku ke sana. Tidak dilupai membawa bekalan swim gear sekali. Haruskah saingan ku ini tidak mengambil bahagian dalam acara track & field pada hari Sabtu ini? Setelah ku pegang dan check bahagian lututnya, wa rasa memang sah dan amat sukar dia untuk take part event sabtu ini. “Meh gi makan la Lan” kata Din lantas ku tolak ajakan Din kerana ku merasa terjun kolam adalah lebih baik dari melantak. Jadinya aku pun berendam sambil bergaya bebas di dalam air selama 25-30 minit. Sekarang ni cuaca panas giler dan dapat statement dari NASA mengatakan matahari terbit dari sebelah barat pulak….adoyai nak kiamat ke dunia ni……Bahtera Nabi Nuh telah di jumpai…..Al kisah tayeeb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: