PATAH BALIK / FLIP TURN

Mari kita ke kolam hey, meh kita berenang hoii….tak boleh coz wa deman selsema. Semalam membakar track. Hari ini ada lebih baik rest sahaja sambil belajau teknik swim “freestyle flip turn”. Apasal baru hari ini aku teringat? Ha ha wa tanya wa jawab, jawapannya tak syok la turn back dalam kolam kalau tak pandai wat kaedah ni. Tak perfect. Wa search kat youtube dan link sahaja di sini. Lenkali senang aku nak open balik dan tak payah buang masa serch kat you tube (tv era kini). Spender spentot dalam kolam kalau cantik tolong pujikan, meh la berenang siang dan malam kut kut terserempak ngan ikan duyong. Buah cempedak luar pagar ambil…..kalu salah tolong tunjukkan. Merapu lagi aku, apa ada hal – wa suka la. Cuba nak buat sampai berjaya. Banyak kali jugak aku try buat flip cara ini tapi hidung masuk air – masuk paru2 bahaya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: