SELINGAN LA

Pagi tadi latihan/belajar swim diteruskan. Mengambil jarak PD sprint triathlon iaitu sejauh 750m bersamaan 15 laps x 50m dalam kolam. Wa set timing dan keputusannya 19:12.00 saat. Boleh ke ni atau slow sangat. Nape pulak aku beria2 set timing  ni, nak masuk bebeno ke aku kat PD tu. Ontah wa pun tak tau lagi. Lama lagi event tu 24 Julai – ada lagi 67 hari. Tak kisah la…ya penting riadah eksais mengatasi segalanya. Kalau sesiapa tengah angau bercinta dan pasangannya dapat menamatkan acara triatlon (3 alam) ini, sah memang cool n cun. SAYANG GILER BEB PADA KEKASIH BUAH HATI AWEK /BALAK…macam ayat ni – tangkap feeling kasi berdengung sikit (petikan lirik lagu “WHEN YOU TELL ME THAT YOU LOVE ME oleh Diana Ross & westlife) –  And baby, Everytime you touch me , I become a hero, I’ll make you safe, No matter where you are, And bring you, Everything you ask for, Nothing is above me, I’m shining like a candle in the dark, When you tell me that you love me.

Sayangku, setiap kali kau menyentuh ku, aku menjadi hero, pastikan kau  selamat bersama ku, walau di mana mu berada, dan membawa mu ke mana2, segala yang kau minta akan ku tunaikan walau pun susah macm triathlon, he he he – aku bersinar seperti lilin dalam gelap bila kau mengatakan bahawa kau mencintaiku. mende mende…kasi layan, jgn tak layan…ngam tak ngam belakang kira.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: