rekod TENGOK amacam

Inilah sejarah dalam hidupku bila aku merekodkan aksi swimming ku. Dulu masa kecik2 semasa musim hujan aku sangat suka kerana air ban melimpah ruah hingga ke tepian pokok. Dari dahan pokok aku terjun, pehh bukan happy lagi. Paling best terjun dari jambatan. Kalau musim kering wa gi swim kat sungai pulak. Itu semua tinggal kenangan, swim pun cara kampung kepak kepuk tak tentu arah. Sekarang aku masih perlu membetulkan teknik swim ku. Bila aksi direkodkan baru tau…he he he terjun macam buah nangka busuk dan kapla nampak tak matching dengan alunan air. Dalam air tak sedau, rekod tengok baru tau. Kepada mereka yang baru nak berjinak2 dgn swim, harus tekad dan gigih serta jangan lupa masuk kelas….jgn give up and take time.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: