EDIT KASI LAJU

Ada dua perkara dalam satu video. Berlatih membuat pusingan balik atau “flip turn” dan satu lagi menbuat editing dalam movie maker. Issh aku ni dah jemu wat still design, nak cuba main moving la pulak. Kamarazaman telah download vegas pro kat wa punyer desktop – adoi lagi canggih & complicated. Tak per slow2 la…harap aku tak jemu men benda alah ni. Buka langkah dengan movie maker la dulu. Rasa happy pulak dapat download muzik, title & movie clip. Betul punyer teknikal dan taktikal la. Flip turn hidung masuk air sampai kena selsema.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: