BENGKEL

Setiap hari aku terpanggil mencatuk keyboard nak story2 dalam blog ni, sampai bila la agaknya? maybe sampai jemu la kut atau ada teknologi yang akan mendatang yang boleh menyaingi kaedah ini. Blog bagi aku adalah sebagai sebuah diari tetapi diari ini dikongsi pula oleh oang ramai sehingga sampai ke pelusuk dunia yang boleh menggunakan internet. Mana yang secret2 tu fikir2 la sendiri mau kasi tulis. Diari aku Jumaat hingga Ahad lepas ialah join dan menghadiri Bengkel Training of Trainers (TOT) di Pan Pacific, KLIA untuk persediaan kursus bukak semester. Semua pengajar2 dalam pelbagai bidang datang join. Modul ialah pembelajaran & kemeahiran insaniah dan penaksiran permakatan rubrik. Markat ke rubrik ke tu fasilitator punyer keje – wa datang dengau dan memahami je dan yang paling penting dapat dipraktikan dalam semester ni. Aku mengajar sambilan “water colour painting”. Paling best semasa kat sana ialah bila menara KLIA bertentangan dengan view bilik aku. Lama kau memerhati keunikan dan kepentingan menara kawalan itu. Teringin aku nak masuk melawatnya. Sape2 yang duty kat situ kena alert 100% coz kalau tersilap culculation mampuih yub. Makan buffet adoii mana nak letak perut. Swimming pool cantik tapi wa dapat terjun sekali sahaja. Teringin terjah fitness centre kat situ tapi tak kesempatan. Juga wa teringin nak run 5-6k kat area KLIA tapi masa not enough. World cup tengah panas tapi masa Brazil lwn Jerman TV1 tak buat live jadi wa join dia orang kat pub lobby nengok bola dengan foreigners yang transit kat situ…..best woohhhh….

One Response to “BENGKEL”

  1. bukan chap ayam Says:

    salam.. dah ada update rupanya.. tak sia2 la encik lan ni dapat jawatan ketua reban…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: