KAT SINI daa

Jumaat nih over night kat sini, press, cnn, reuters, upi, surat khabar Msia ada bran nak datang temuramah aku, dtg lah…la la la la. Agen asing tak boleh. Desa Lagoon  – jarak dari PD triatlon venue lebih kurang 200 m je, jadi tak yah naik kete  just sorong je beskal tu kesana ikut pantai. Syukur dapt booking tu ari, Tg Tuan Regency ngan Admiral dah penusss. Ini percutian menarik walau pun sehari coz ada join sport event iaitu genang, beskal dan mengambat oang….hu hu hu. Biasa kalu wa gi mana2 ngan family aktiviti nyer tido makn jalan tapi kali ini lain sikit. Best jugak cuti sambil bersukan. Sabtu nih bahagian kayuh ada hal sikit coz mileage tak cukup, run pun sama. Tak kisah la yang penting kasi habis….corot pun corot la.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: