SELAMAT

Alhamdulillah pagi ini aku selamat menamatkan acara triathlon jarak dekat (750m renang, 20km basikal dan 5km lari) di Port Dickson. Pertama kali join, masa  aku ialah 1 jam 21 min. 01 saat dgn renang 19m, kayuh 38m  dan 23 min lari. Air laut PD hari ini cukup bersih dan jernih. Suboh nya hujan tapi sayang aku tidak tido langsung. Biasala tu memang tabiat aku.

4 Responses to “SELAMAT”

  1. zulhassan Says:

    tahniah tok, saya tumpang gembira. Lepas ni desaru lak ya…

  2. pauzi Says:

    tahniah. terima kasih kerana komen kat blog saya. laju juga walau kali pertama. desaru seronok juga. laut lagi jernih. cuma mungkin agak tough bagi sy. dulu sy buat 7 jam lebih hingga tanggal 2 kuku kaki.

  3. Wan Suhaimie Says:

    Salam & tahniah bro, saya baru nampak gambar kita berdua posing dgn banner cap ayam runners (CAR) di website CAR. agak terkejut jugak. Bro niat nak buat desaru tri ke? Amacam dengan plan nak organise berenang di PD lagi. kalau ade tolong sampaikan info ke suhaimi.wan@gmail.com. Ada ramai kawan yg berminat jugak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: