SABTU (UPM), AHAD (TT)

Sabtu ni, insyallah wa akan join malakoff duathlon siri 3 di UPM. Disiplin run, beskal dan run semula. Sama macam kat UM minggu lepas. Tapi kenapa ya? Masuk triathlon kat PD lagi senang dari duathlon yang hanya main 2 acara. Mungkin agaknya wa bukan raja bukit nak mendaki 4 kali bukit mencanak sini. Hari ahad pula join kidney charity run kat Taman Tasek Titiwangsa untuk tabung pesakit buah pinggang. Molek kan kalau aku join – sekurang2nya leh sama2 membantu memeriahkan event ni. Run cuma 5 k dan habis terus gi ambik gudi beg. Bib no pun tak ada just for fun run. Pagi tadi aku gi register kat PJ Hilton. Ramai staf hotel tu hurmat kpd ku dgn ucapan gud morning sir – cayalah. Pesal kau dressing mcm oang kekaya ke…ekekkekewakalka. Fee cuma rm30.00. Baju tshirt NB kaler putih pastu nanti kan dapat gudi beg lagi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: