CAR BUKA POSA

Daripada PJ ke Istana Budaya mengambil masa 2 jam perjalanan. Adoii sesak giler di bulan posa yang tinggal lagi enam hari ini. Al maklum lah oang ramai serentak kuar rumah dengan berbagai tujuan untuk menghabiskan duit demi mengisi keperluan hari raya. Tak per la setahun sekali….ye ke, tak per. Azan di radio berkumandang semasa wa sampai di PWTC lantas wa gogok je mineral water menandakan waktunya telah tiba. Sampai di IB semua oang dah mula menjamu selera. Tak best oang dah start kita baru sampai. Mood dah hilang. Plan nak shoot video mode nak wat movie maker pun kantoi. Akhirnya borak2 makan2 langsung tak ambik gambo. Cuma ada 2 keping – tu pun oang lain yg snap. Mekasih pada Car1 (hailmi) menguruskan acara ini dan ada beberapa gang yang tak hadir walaupun dah confirm nak datang, nape lah korang tak bagitau, sms ler….kan dah kena bayau walaupun tak makan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: