LAPORAN

Laporan hari ini – 20 laps swim (tgh), sebelah ptg belari 4km atas tanah & 6km atas rumput. Tak cukup mileage aku ni. Satu jam lebih kuang gitulah. Patut2 ptg tadi aku gasak 1 jam 45 minit ala2 LSD tapi dah mula lewat terpaksa stop untuk solat maghrib. Camne nak membalun 21k kat Penang yang tinggal lagi 19 hari. Target nak buat bwah 2 jam mungkin tipis. Diet pun tak jaga…..HANCUSS.

Lupakan lah treneng nih meh ayan ABBA…Money…money….money cos kalau tanjak Agung ni tak ada – camne nak join run ke sana ke mari, ada sampai ke NY, dalam Msia tak usah cakap la (selamber je korang redah) tapi yg ke obersea tu yg tak leh tahan nih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: