TUMIT

Pada tahun 18 April 2009 dulu aku pernah kena injury yang dinamakan Plantar Fasciitis iaitu sejenis injury di bawah tapak kaki bahagian tumit. Sila klik untuk tulisan aku dulu. Simpton ni membuat kan aku bertapa selama 6 bulan dari join run. Semalam tumit aku ni dah sakit semula….adakah aku kena plantar fasciitis semula? Kalau kena terpaksalah aku bertapa balik. Ada 3 events yang aku dah register bagi penutup tahun 2010 nih. Harap2 ok lah, kalau Tuhan bagi aku balik sakit tu – aku terima je lah dan terpaksalah aku main beskal ngan swim je.

One Response to “TUMIT”

  1. yimster Says:

    Semoga ianya tidak pape ya KR. Cuba rehat buat seketika ok.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: