UBAT SAKIT MONTOT

Ni saddle beskal jenama fizik arionne, aku panggil ubat sakit montot cos kut kut boleh avoid sengal montot bila kayuh jauh2. Dulu masa ATM tri peh tak leh tahan pakai saddle lama, maybe tak sesuai atau sebaliknya. Beli 2nd hand dari Abdul Tiga. Ini pun belum tahu lagi cos belum cuba lagi, tak tahu la ok ke tidak. Petang tadi ingat nak test tapi hujan pulak bukan main lebat lagi. Tangguh dulu mahu kasi tenggek ni fizik (subjek fizik aku tahu la, sebelum ni apa barang aku tak tahu langsung ada brand saddle cenggini). Kalau montot aku sakit senggal jugak camne…memang la akan masuk beskalbuysell. Huhuhu…macam2 hal nak perabis duit, mahal betul hobi main beskal nih mengalahkan main golf pulak. Lepas satu….satu nak upgrade. Ingat nak nek beskal cara koboi je tapi kalau kuda tak power memang la akan kencin je dgn red indian. Zorro lagi la, semestinya kuda carbon la beb dura ace…hik hik hik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: