MAIN TRACK

Jomler join ramai2 pacesetter track meet yang akan diadakan di Stadium Selayang pada hari Ahad 9hb Januari 2010. Kalau ramai lagi bagus, boleh kita happy2 nyanyi2 sokong menyokong antara satu sama lain sambil membakar track. Kalah menang belakang kira yang penting join kasi kuar peluh. Jangan pulak terSprint mengalahkan Usain Bolt dan ala2 Ben johnson…kang tak pepasal kena hamspring pulak macam si Azri pada kejohanan yang lalu. Hamspring ni kalau dah kena berbulan2 nak recovery…jangan memain. Kalau nak henjut jugak pastikan warmup straching buat banyak2. Pada kengkawanyang akan join 100m 200m dan acara relay 4x100m & 4x400m, sila gi workout sama kat gym dan buat circuit trainning sama. Setakat berlari tak cukup beb. Selamat merempit…sesekali kita kena layan jugak track untuk main speed/melaju dan barulah kita akan digelar runner sejati. Long distance boleh sprint pun boleh. Event ni hanya untuk ahli2 PACM sahaja tetapi ahli boleh menjemput kawan2 lain join untuk acara relay. Borang kat sini, jangan malu-malu. Kalau tak jadi memberships PACM, korang register je lah jadi keluarga diaoang, Rustam ok aper…tak yah pening2 kapla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: