TAHNIAH FIZA & KEROL

Ku buat kan sekeping kad untuk sepasang mempelai pengantin yang bernama Khairul Amran Aziz (Datuk K)  dan Hafizah Ramly (Fiza) yang melansungkan majlis perkahwinannya hari ini. Cinta berputik ketika sama2 menyertai Chap Ayam Runners grup. Kerana CARs lah korang bertemu jodoh. Kalau korang tak minat berlari dan tangkap pot sama CARs memang la korang tidak akan mengenali antara satu sama lain. Register bersama, ambik bib bersama, masuk race bersama, penat bersama, gosip bersama, dapat medal bersama, kadang2 salah sorang tak dapat medal pun ada, mesyuarat bersama, buat larian CARs bersama, makan bersama dan akhirnya kejinjang pelamin.

Demi membuktikan cintaku kepada mu – ku belikan sepasang kasut adidas adizero kepada mu sayang siap leh boh nama lagi kat tepi kasut tu….chewaahhh. Cinta ku umpama Shah Jehan membina Tajmahal kepada Mumtaz Mahal….mahal,,,mahal,,,mahal. Selamat Pengantin Baru, jom serang rumah Fiza (hari ini), Kerol minggu depan. Semua ahli CARs semua dijemput. Sila ke blog CARs untuk pelan dan kad undangan. Jemputan kepada CARs member sahaja….takut khemah penuh.

One Response to “TAHNIAH FIZA & KEROL”

  1. ijam Says:

    tahniah, tahniah….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: