SELAMAT TINGGAL 2010

Selamat tinggal 2010 dengan beribu2 kenangan baik yang manis atau yang pahit. Perkara yang lepas jangan dikenang kelak boleh merana diri – biarkanlah ia  berlaku pergi. Pergi yang takkan kembali lagi….ialah masa mana boleh tekan gear reverse.

Sempena berakhirnya 2010, tak memasal tanpa diduga dalam rencana Kete Tiara aku breakdown setelah sampai tol Putra Jaya hari ini. Tetiba selepas bayar tiket tol gear dia sangkut…sah cluth plate sebab ada bau hanggit. Tepon max highway soh dia oang pasang kon dan aku kuarkan beskal dan tumpang kete Hanafy dengan aku2 sekali. Kete tinggal situ…pagi2 buta tak leh buat apa2. Tujuan ke PJ kerana nak join berkayuh beskal bersama ngan CARs.

Selesai berkayuh sempena cuti bola M’sia menang Rabu lepas – aku panggil kete tunda towing terus ke Seksyen 8, Petaling Jaya untuk repair….sangkut aku hari ini. Akhirnya beskal letak atas pick up dan aku dok kat dlm bersama Ah Lai (pemandu ler). Hailmi tolong hantar aku ke situ dari PoJ ke tempat my Tiara lovely aku tersadai. Ini contoh dalm banyak2 perkara yang berlaku sepanjang 2010.  Banyak lagi perkara lain sepanjang 2010 tu, tapi dah lupa atau buat lupa. Walau apa pun tempohlah tahun 2011 dengan kekuatan dan kesabaran supaya 2011 lebih ngam lagi dari 2010.

One Response to “SELAMAT TINGGAL 2010”

  1. Zackyui Says:

    Selamat tahun baru, Tok! Semoga tahun baru lebih baik dari tahun ‘lama’ hehe… dugaan tak kira hari cuti hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: