IVY CAP itu TOPI

Teringin nak pakai topi ini pulak. Kena order kat UK ni…online tapi mintak tolong ngan adik jugak yang berada di sana di sanun nun jauh di perantauan demi mengejau ilmu dan cita2. Best ke kalau aku pakai cap ni…ala2 beretta gitu…beng beng beng. Fabrik cotton bawah ada kulit sikit. Harap kulit muncong topi ni bukan dari kulit yang spesis tu. Tak lah, dah siasat dah ni. Tak kan masa run nak pakai topi ni – 100% melayang. Tapi kalu jalan2 ok kut. Bila topi ni sampai sure aku kan publish kat sini.

One Response to “IVY CAP itu TOPI”

  1. Karim Says:

    Bro…aduh3.. lawa berreta tu. Ada lebih tak? Saya mau beli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: