SS (syok sendiri)

Pesal aku masuk campur hal energizer semalam ni…adoi hai, dah la aku tak join. Sorry ye coretan aku semalam…termegutuk ke apa. Tak patut betul sebab aku tak ada kat tempat kejadian. Pesal la aku terpanggil nak tulis2 mencatuk keybord pasal benda tu campur oang punya hal.

Lupakanlah yang penting weken ni aku nak berenang kat Kapas/Maran swimathon. Pergi nek bus balik nek Mas. Ya beda bedu…jalan2 cari pasal….harap2 selamat pergi dan selamat balik. Think positif dan enjoy sahaja – ayat nak sedap kan hati. Boleh blah.

Ahad malam lepas dapat sembang ngan Zulh pasal pengalaman dia sesudah 2 kali dia join kesana. Banyak jugak tip dia bagi, kalau dia gi sama kan best…ramai sikit geng baru seronok.

Petang tadi contact Din Tawang, dia pulak gi ke Bidor, harap2 dapat berjumpa ngan dia kat Marang minum teh pagi Sabtu tu sebelum dia berangkat ke Bidor.

Flight balik pukul 10 pagi dari KT hari isnin. Ehh apa pulak aku nak buat kat Marang tu tidosemalamam lagi. Belum tahu, tengok apa plan si Faris. Ambik ler gambo (menembak) kat situ…kan best. Sana kan banyak kampung Nelayan…mana la tau ada sunset best punyer. Lenggok minah Marang perlu dirakam, Pak Cik Mak Cik tidak ketinggalan, pohon nyior bersama perahu perlu dikompos betul2, Muara Sungai Marang bersama susunan boat2 nelayan perlu diperhatikan sebelum tangan menekan shutter. Lama betul aku tak outing, ambik2 gambo ni. Gian pulak rasanya. Ok la nanti kalau ada peluang (siber cafe ke) nak tulis2 kat sini…wa tulis la.

2 Responses to “SS (syok sendiri)”

  1. Deo Says:

    Selamat berjuang KR, all the best. Cepat2 habiskan swim, lepas ni join lari balik hehehe. Spentot swimming jgn lupa masuk beg :p~

  2. rlans Says:

    yelah spentot colour merah, jelly fish mengelak kalau nmpk – zulh cakap

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: