GAYA INDOOR

Jangan buang masa, di kala tak tau nak buat apa atau asyek melanggak depan fb ada lebih cuba kita ikut cara indoor training dari Mamat ni. Buat sorang2 dalam bilik pun ok. Kengkawan yang busy tak dapat keluar berlatih pun rasa ok…kan. Sekejab je 10/15 minit pun ok. Tak payah rush gi ke gym nak mencari besi ke apa aksesori yang kat situ. Yang tak minat bersukan tu tolong abaikan ya…tak marah lah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: