SELAMAT MEMANJAT

Malam ini 7 Mei 2011,  sesiapa yang free jom nengok acara ini:

Nama acara: KL Towerthon 2011

Tempat: Menara Kuala Lumpur, Malaysia

Jam: 8 malam (saturday night towerthon)

Aku: Tak join walaupun dah train kat menara telekom bersama Zyra & Din panjat sampai tingkat 58 minggu sudah. Sebab: Tak register awal2 sape soh, sepatutnya register pada 1 Mei lepas tapi masa tu, aku pulak ke Ipoh. Ingatkan boleh pukul tepon tanya merayu konon, tapi hampa. Memang pun aku tak pernah join memanjat anak tangga binaan antara paling tinggi di muka bumi ini. Naik lif ada kut 3 kali sepanjang ia di bina. Mula dibina pada tahun 1991 dan siap empat tahun kemudian, dirasmikan oleh mantan PM (Dr. Mahatdir pada 1 okt, 2011). Tingginya 421 meter. Sape2 kengkawan yang join pada malam ini patut berbangga dan syabas diucapkan…..anda memang mancho, terbaeek….bukan senang nak naik dalam ruang/lubang tangga yang sempit dan bersasak2 bersama runners yang lain. Larian memanjat pada sebelah malam dengan udara yang nipis akan menguji tahap kementalan anda. adiosssssssss.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: