BANTU KAMI

Sidebar, widget blog aku ni dah terpeleot agaknya kerana dengan tiba2 benda menatang ni hilang dari pandangan….check punya check turun lepas ke bawah…kenapa ya? Ada kengkawan yang pakar dalam wordpress  boleh bagi tau tolong….tolong kami batu kami, anak2 yatim piatu (filem 3 abdul). Puas sudah aku godam dan explore wordpress ni – sampai Cikgu Kama yang terrer tu pun tak boleh buat pepe. Godam2 punya godam sampai hilang gambar koleksi lukisan2 aku, bukan senang pulak nak cari balik gambar2 tu balik…..hilang mood aku nak memblog nampaknya. Idea dan cite hanya tersimpan dalam hati, tidak boleh dijelmakan  melalui tulisan kata2 bila blog dah cacat kerana sidebar dah lepas ke bawah, terpeleot. Sampai terbuat pulak satu blog baru kuciwa punya pasal. Layan lagu ratapan sianak tiri (filem seberang box office tahun 1974) kat bawah u-tiub….sedih sab sab sab – minta simpati bagi seposen…dah la..

One Response to “BANTU KAMI”

  1. RaY Says:

    wah cantik la masthead baru..tahniah Tok Ayam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: