……..

Pensel drawing atas kertas. Cuma lakaran sahaja yang bisu tiada makna. Tak bagus kan…sebuah lakaran tidak membawa maksud tersirat. Kalau ada rakaman peristiwa kan best tapi kali ni aku malas nak bercerita – tu la pasal.

Maksud disebalik sebuah lukisan itu subjektif dan tidak pula pelukis memaksa2 orang ramai memahaminya. Bagiku paling penting sesebuah karya itu dapat memuaskan pancaindera dan mengembirakan hati audien – itu sudah kira bagus.

Ku ungkapkan perkataan bisu kat sini kerana wordpress ini tak boleh nak upload muzik atau audio pepe –  unless kalau korang bayau sikit pada wp. Edisi free memang terhad tapi kalau banding dgn blogspot lain pulak citernya. Pasti boleh download macam2 flash…audio.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: