DALAM GELAP

Wah, malm tadi aku berenang dalam keadaan lampu limpah kolam ditutup, best pulak rasanya swim dalam golap seperti dilamun ingatan di sebuah sungai dalam hutan penuh adventure. Baru lepas nengok kat hbo cite anaconda pastu rasa macam dia datang nak attack pun ada. Ala ala syok dalam suspen al maklum lah aku sengsorang masa tu. Dapat buat dalam 10 laps sahaja kerana Din dan lifeguard yang lain perlu pulang segera. Malam Selasa adalah sesi untuk pompuan sahaja makanya perlu tunggu semua dah naik dan kolam kosong baru leh terjun….tu la pasal. Masa tu dalam pukul 9 mlm. Lakaran ini menceritakan lukisan hatiku.

One Response to “DALAM GELAP”

  1. kamarms Says:

    nasib baik makhluk misteri dalam Karak tak berenang sekali hahahaha…

    http://kamarms.blogspot.com/p/hire-me-free.html

    kamarms

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: