SEMALAM HARI BAPA

Semalam ialah “father day” terlepas sehari aku nak wish di sini, tak apa lah lewat sehari dengan ucapan SEMOGA ANAK-ANAK KU MENCONTOHI PERBUATAN KU MENYAYANGI DAN MENGHORMATI DATUKNYA, INSYAALLAH. Lakaran khas untuk hari yang indah semalam iaitu jari si atuk dipegang oleh cucunya. Jam tangan hadiah dari si bapa manakala gelang tangan cucu hadiah dari tok. Pendek kata macam hubungan kasih sayang tanpa berbelah bagi. Tanpa atuk, tiada bapa dan tiada bapa, tiada pulak anak. Aku sambut jugak semalam dengan gi serang restoran murni SS2 sekeluarga bersama menu yang dah selamat ku telan iaitu nasi goreng chicken chop, nasi lemak ayam pandan, roti hawaii, mee sangul spesel dan air aneka campur2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: