GAMBAR TERBARU

Photo Ahad lepas semasa di finishing line KL Marathon, kontrol mcm tak ada apa2 tapi peha pedih melecet. Kalau nak pakai jugak short pants ni lenkali mesti bawak bekalan veselin. Bubuh lah dalam bekas plastik ubat. Jika tidak kes nyanya menanggung pedih setelah 10km ran ke atas. Kalau pakai tight kelmarin, jamin selamat. Rupanya ujikaji vaselin yang aku sapu sebelum race hanya bertahan sejauh 10km saja. Lepas dari itu peluh telah menghakis minyak petroleum itu. Lihatlah berapa power peluh asli badan kita ini, layer minyak vaselin pun habis kecundang. Kalaulah aku masuk kategori full itu hari, lagi nahas mau naik teksi pulang. Pokoknya bukanlah nak salah sangat pasal peha pedih ni tapi hakikat penat tak larat pun sama.

8 Responses to “GAMBAR TERBARU”

  1. ijam Says:

    kah, kah, kah..KR kelakar lah…!!
    abis tu jalan kengkang lah…
    tahniah KR berjaya menamatkan larian…

  2. runnaz Says:

    tahniah…kangkang ker…kengkang ker….2:22 sudah kira pantas habis la tu untuk kategori “Half Marathon Mengengkang”…..semangat tu yang tak lih beli kat mana2 walau di kedai runcit 1 malaysia…..bravooo…

  3. ryzals Says:

    tahniah tok…sama tok..saye pon melecet gak..bontot sekali…hahahah..tok ahad ni PD jomsss

  4. zulh Says:

    PD jom…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: