7 HARI LAGI

Menghitung hari, sunrise akan 7 kali muncul dan sunset juga akan 7 kali tengelam bermakna 7 hari lagi PD tri akan datang. Pemandangan indah di Admiral Cove, Avillion PD. Event triathlon paling ngam kerana swim masuk admiral cove yang tak berombak. Bagi aku paling best di Semenanjung Malaysia. Geng2 lain aku tak tahu…mungkin suka mungkin tak suka.

Seluar tri 2 piece de soto (spentot je, vest belum beli lagi) bagus betul suar ni, grip baik punyer. Betul kata si Ujang suar ni ok. Harap di transation area nanti taklah buang masa salin2 suar baju…isshh terkenang masa kat Mersing dulu. Tahun lepas, 1st time join gasak pakai suar beskal…aa’ah baru tahu sponge padded dia tengelam dan menambah lagi berat aku yang sedia berat ni. Menghitung hari dengan jari lelama sampai jua detik dan ketika, nak terjun tiruk, kayuh suar potong angin dan berlari slow2 geli-geli asal sampai. Ntah apa la nasib kat PD minggu depan….tayeeep

3 Responses to “7 HARI LAGI”

  1. Deo Says:

    Kat Mersing, pakai seluar cycling pun podium kan? Kalau dah pakai de soto ni, fuuuhhh lagilah mencanak! Good luck KR!

  2. Diket Says:

    Kompom tuan akan berdosup dengan suar ketat baru ni. Semoga berjaya tok!

  3. Kambing-KL Says:

    Hai, mana beli suar soto ni? Kat KL dapat? Bagus utk basikal juga?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: