CAHAYA HOLO (MAGIC CUBE)

Adakah penggunaan keyboard akan berakhir seperti nasib yang menimpa kepada type writer…lambat lagi kut kerana benda/natang ni (celluon magic cube) masih baru direka dan munkin banyak kelemahan dari aspek pengunaan dan keselesaan mata dan jari. Cahaya holo seperti laser dipancar melalui cube ini ke atas meja atau di mana2 pemukaan rata boleh berfungsi sebagai keybord. Dalam iphone 5s dah ada benda ni. Kalau korang ada satu kira glamer la ni. Aku nak jugak rasa test try cuba nengok tapi tak tau bila. Dah ada ke kat sini aku pun tak tau. Ahad lepas aku ke digital mall untuk beli katrij printer tapi tak pulak perasan. Dulu dalam filem star wars cahaya holo ini ada diangankan oleh George Lucas yang kini telah menjadi kenyataan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: