JALAN

Jenjalan ke PD tak best, jenjalan ke Desaru pun tak best…Langkawi pun dah banyak kali pegi…Penang – pun klise. Dalam Semenanjung macam semua tak menarik. Taman Negara pun rasa tak cun. Luar (abroad) mahal pulak. Abis mana tempat nak pegi bercuti ni. Jalan-jalan cari makan lagi tak elok – bakal naik weight. Jalan2 mengasah kasut itu kira berlari pulak. Baik pegi ke “Jalan Yang Benar” jelah. Jalan yang membawa kebahagiaan diri. Itu kira jenjalan jugak kan. Gi Kelantan melawat madrasah atau sekolah pondok tahfiz aku kira ngamm dan ada “live” dengan lebih kepuasan jiwa.

One Response to “JALAN”

  1. manisah Says:

    ermmm..pondok la terbaik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: