LARI “LITTLE INDIA”

Larian “little india” sejauh 7k semalam aku tamatkan dengan masa 31.30. Ramai juga kengkawan dari pelabagai bangsa telah mnyertainya. Aku, kalau ada run kat Klang memang tak boleh mis cos tempat jatuh lagikan di kenang inikan pula tempat masa dedulu dok main2 guli. Geng CAR pun banyak yang join semalam. Route melalui bandar klang yang agak sesak kerana waktu petang mengundang aliran kereta lebih banyak jika dibandingkan dengan pagi.

Setelah merempit dalam 4km maka hujan pun turunlah dan badan pun jadi sejuk sikit. Rasa nak tekan minyak masa last 2km tapi bimbang route dia jauh lagi rupa2nya race ni under distance, mungkin dlm 6.4 km je kut. Tu lah pasal aku terkejut nengok timing aku tu. Sempat aku cangkuk Ray sekali pastu dia cangkuk balik….kim salam tinggal asap aku cos dia makin nak dekat ke Stadium makin laju, titled ultra tu. Timing Ray 30 minit.

Setelah borak2 dan ambik2 gambo bersama  kengkawan lain, aku sambung lagi run sejauh 5 laps lagi atas track Stadium. Ini video kenangan semalam dengan back up lagu feberet aku zindagi ai safar sahana nyanyian kishore kumar. Memula aku tepek kat FB pastu dia oang terminate pulak. At last aku tampal kat you tube – nengok amacam…jadi ke tak jadi…..dia banned lagi ke tidak. Muat turun lagu tak boleh, tapi aku suka suki je ni untuk sonok2 ngan kengkawan je.

7 Responses to “LARI “LITTLE INDIA””

  1. RaY Says:

    Terbaeklah KR lagu Hisdustan tu..besh🙂

  2. Atanmus Says:

    Mungkin ada gambar di sini: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150357555954077.358991.708464076&type=3

  3. Aini Kasim Says:

    KR, kreatiplah video.. auww video terlompat-lompat pon terselit adoiiii lahh hehe

  4. ruby Says:

    still xdpt bukak video ni, hu3..😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: