BOLA

Setelah menang ke atas Siam 2 – 1 semalam, pasukan bola Negara di jamu dengan nasi padang, nengok dah tau mesti sedap (gambar Utusan Malaysia). Teruskan perjuangan dan bila lawan dengan Kemboja Ahad ni…tak kan tak boleh menang beb. Ini Perlawanan Bola dalam Sukan Sea di Jakarta. Berita gembira bila Muhd. Nazmi Faiz Mansor (17 thn) dan Syahrul Azwari Ibrahim (18 tahun) dari skuad Harimau Muda telah menunjuk prestasi baik. Yeh..bagi peluang pada anak2 muda ni dan yang senior2 tu pulak jangan nak jeles tak tentu pasal. Pengurus mesti mau tegas serta ada bran. Coach cerita banyak tak guna – mesti mau guna teknik moden mengadaptasi segalanya. Kepada pemain pula jangan¬†nak gentel bola keterlaluan cos kalau bola dah sangkut – tu yang peminat fenin kapla. Kasi umpan cantik punya. Skil gentel ni tak banyak orang miliki kecuali Maradona (the best gentel forever).

One Response to “BOLA”

  1. Manisah Says:

    bestkan tengok adik2 main bola ari tu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: