KAD

Selalunya kad kahwin adalah cita rasa Raja Sehari. Rekabentuk kad ini berciri klasik/vintage seolah seperti tahun 50 an dulu. Macam terjumpa selongkar celah gerobok pun ada gamaknya Hari bertuah (big day) sememangnya meninggalkan kenangan terindah. Begitu juga kad yang di cetak.

Tuan punya kad ini ialah Nurul Ilham Binti Anwar dan pasangannya Mohd Reza Bin Mohd Rafie. Selamat Pengantin Baru semoga berkekalan hingga ke anak cucu. Ucapan tahniah buat Dato Seri Anwar Ibrahim dan Dato Seri Wan Azizah yang telah menerima Menantu Ke 4 secara rasminya pada 24 Disember 2011 yang lalu. Lain-lain hal aku tak mau ulas.

Kad kahwin aku dulu ada tulisan khat yang dikhatat oleh Hj. Syed Mada. Sekejab aku nak cari dan tepek kat sini pulak. Kuar budget sikit apa salah buat kad yang dicita dalam hati. Raja Sehari selalu pokai selepas majlis jika dibandingkan dengan Raja betul dan tu pasal sesetengah kengkawan begitu berhati2 bila bebelanja termasuklah kos mencetak kad.

Trend boh gambo masa kekecik (umur 5 tahun) pun ramai yang buat…..klise. Cuba fikir benda lain yang ada umpph dan ada kik seperti tiang katil lama ke, beskal, vespa ayah ke datuk ke…apa2 saja lah yang berkenan dihati yang bersangkutan pula dengan diri tapi ada kesan sintemental…..kan best.

One Response to “KAD”

  1. syed Says:

    boleh tak encik upload kad kahwin yg classic pya..teringin sgt nk tgk..hihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: