DUA ALAM LA

Malakoff Duathlon edisi UM pagi tadi adalah kali ke 3 aku join. Bermula 2010 dengan masa 1:20 mnt diikuti pada tahun lepas 2011 : 1:13 mnt dan pagi tadi (2012) naik seminit iaitu 1:14 mnt. Run 3.5km pertama dlm 19 minit diikuti kayuhan 12km dengan  4 set Bkt Centa (35 minit) dan run terakhir aku balun dalam masa  20 mint. Semasa memanjat (climb)bukit chenta angin kus kus penat angkara tak ada train mengayuh semenjak 2 menjak ni. Roda beskal langsung tak digulingkan semenjak Tri Kenyir tempoh hari. Tahun ni meriah pulak aku rasa mungkin kaum kerabat (kengkawan dari kuda dan ayam) banyak eko jugak yang datang join. Penganjuran terbaik tapi medal je yang dia oang tak kasi pada finisher. Hampeh, aku ni kan pencinta medal. Gambar ihsan dari Bro Fendi Tamar, tahun ni otai tukang pukul gambau ni tak join lak dengan alasan beskal tak mantaop (MTB) padahal tahun lepas, dia dengan selamber telah sayor aku dgn 3 minit kat belakang. Baju pada tahun ni dia oang up grade sikit dari cotton ke mcrofiber dengan slogan ” i boleh du” ok gak la. Minggu depan MUDS siri  UPM lak…layan🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: