BUKA PUASA

Acara buka pose CAR selamat diadakan pada Sabtu lepas dekat Yayasan Restu, Shah Alam. Tempatnya cantik makanan ok boleh tahan dan tempat solat di tingkat dua pun terbaik. Kehadiran kira ok la, adalah dalam 25 woang. Masa dalam perjalanan ke sana tersangkut jam dekat Subang Tol dan Bulatan kayangan, mungkin disebakan ramai yang nak datang mendengar ceramah Utz Azhar Idris pada hari yang sama.

Laungan azan tiba aku masih dalam kereta tapi ku kira tak mengapa pasal aku dah stand bye air mineral sebotol lagi pun makanan buffet tu tak lari kemana……”tak lari bukit chenta dikejo” bila sampai nanti telan lah bagai nak rak…no hal lah. Pepehal pun yang penting ialah dapt berkumpul dgn kengkawan semua. Ramai yang bercouple2 mlm tu…auwww mamasing dah ada cintan, elok sangat la tu ” indah dunia ni kowang yek keh keh”.

Grup photo geng2 yang setia pada CAR, yang lain2 tak dpt hadir mungkin clash dgn urusan memasing. Yang tak dapat join tak apa lah yang penting lu suka, wa suka, lu tatak suka apa leh buat tak kan nak paksa rela lak….betul tak. Night run kat Bkt Jelutong terbaik dapat berlari dalam 10k🙂

One Response to “BUKA PUASA”

  1. Azrul Adnan Says:

    2tahun roy kenal CAR tapi 2tahun tak dapat join. Insyaallah tahun depan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: