2 HERO

Lakaran pensel 2 pelari terlampau sudah full marathon dia tak kisah malah 160km dia redah. Yim & Ray si pelari tegar mengisi senarai pelari2 jarak paling jauh kat sini. Grup Chap Ayam Runner ni…jangan memain. Kalau aku ikut macam dia orang punah kaki aku terhencut2 la jadinya. Jahanam lutut aku yang sedia dah kiok ini.

Aku lukis tanda suka sebab aku suka tengok kengkawan belari dan kekadang aku pun belari sama join jarak pendek. Kena sayo lumrah kekadang sampai bertiang2. Harap2 tak ada kengkawan yang jeles pasal aku tak draw potret koang macam pilih bulu pulak. Kalau korang nak diabadikan seperti ini try….lari dulu 160km. Ngehh ngehh ngehh🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: