POTRET (G)

Pejam celik dah 19 thn aku hidup bersamanya yang bernama isteri, penghidupan selama itu mungkin boleh dinovelkan dengan asam garam kehidupan yang bernama rumah tangga….ada masa gembira bersama dan ada juga peristiwa yang sedih harus dikongsi bersama. Cinta itu seindah Taj Mahal….wow kalau mm aku baca ni….woww sekali lagi.

Sempena hari ulang tahun kali ini aku lukis potret sang kekasih dengan menggunakan media cat air. Sudah aku post dalam fb dan mm aku ni pun dah tengok serta beri komen sikit, sebab matanya tak berapa sama. Beri dia brush dan warna cer lukih gambo aku lak nengok camner.🙂 Tak apalah nanti aku lukis sekali lagi bagi cun sikit di tahun depan pula.

Sempena itu juga aku link kat sini lagu feberet aku oleh Aruah Dato’ Ahmad Jais bersama Kartina Dahari bertajuk “Budi Setahun Segunung Intan” Lupa lak aku nak ajak mm berkaroke nyanyi lagu ni, yang menjadi penghalangnya ialah suara aku out dan selalu lupa lirik. Walau begitu aku cukup kagum dan hormat dengan penyanyi dan pemuzik.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: