LANGKAWI LAGI

royal-yatch-skethTiga hari di Langkawi untuk menjenguh si Aina, dapat jugak aku sketch pemandangan indah Royal Yatch di Kuah. Pada mulanya aku jogging lalu sekitar kawasan situ dan terpandang cun pulak keindahan kapal layar, yatch yang berlaboh lantas aku ulang datang dengan kereta untuk merakamkannya dalam bentuk sketching. Inilah rupanya…cun tak?🙂

Sepanjang 3 hari juga aku balun berlari tetiap pagi dengan kadar 10k setiap sesi disekitar sea view poolPekan Kuah. Selepas belari lepak dekat kolam kontot dan terus terjun tiruk dalam 30 laps. Kolam di Sea View hotel di aras 2 sungguh berangin dan airnya sejuk, tenang sekali kurasakan.

Dapat sekali berenang laut di Pantai Cenang tapi skuter air dan bot pancung pelancong potong stim menghalang laluan renangan. Mem & Aina kat atas seriau tengok menatang tu mcm dekat je kat aku. Pantai Cenang memang tak best untuk kegiatan berenang ada lebih baik di Pokdekson pasal bebudak jaga bot macam brutal lak aku nengok. Walau begitu laut Langkawi memang superb, andaikata kalau ada events tri atau smwimathon memang 100 % aku pileyyy.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: