MASIH LAGI

Masih lagi post kisah swimathon KM tempoh hari. Tak habis2šŸ™‚. Sisipan still photo watak2 dalam video termasuk aku masih terkenang peristiwa itu. Syok2 layan. Mesti ada kan….akan join tahun depan. Mukabumi diliputi 2/3 laut air dan berenang itu satu sunnah, Chap Ayam Triatlete pemangkin ke arah itu…bravo pada mereka yang berani gagal meredah lautan luas sejauh 6.5km.

Cukup sekadar menontonnya dan boleh menceritakan segalanya. Tiada kata seindah lukisan, tiada ella tiadalah standing in the eyes OF THE WORLD ni…woww. Lagu ini ketika sukan komanwel di KL tahun 1998 dulu. Mohon izin kan aku guna untuk video ni demi pengalakkan rakyat Msia tak kira gender, bangsa dan ugama, tua muda, miskin kaya, terror ke tidak untuk terjun join acara ini pada tahun depan.

Cuma satu aja aku hanggin tentang swim cap yang ada dalam slide ini pasal kawan yang kata boleh tolong buat telah gagal nak laksanakan. Cakap lah awal2 tak boleh then leh aku cari oang lain.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: