RESEPI RAHSIA

Jumaat lepas ke Langkawi melawat Aina berbekalkan kasut konon nak training sejam dua tapi penyudahnya makan aje lebih. Banyak warung2 tersembunyi di sekitar Kuah yang makanannya sedap yang tidak diketahui oleh kengkawan kaum semua. Ulam serbanika lauk masakan kampung ada di warung bawah pokok nun…perghhh.

Semestinya badan tak keruan bila 3/4 hari tak berpeluh serta workout, pastinya aku mamai awal sebelum waktu. Dalam keadaan paksarela malam tadi selepas kelas cat air terus ke Palm PJ dan dapat lah dlm 1.6k. Lapan hengget sekali masuk bersamaan dgn 1.6k, kalau buat 4k mungkin berbaloi. Kolam Palm ni tempat mandi dan menyabun badan air shower sangat slow tu yang nora tak dapat bagi 4 bintang, dua aje boleh.

Tetibanya aku terasa nak update reban ni setelah tertengok menatang u kalau tiub ni….jom kita nengok kalau koang suka tentang resepi rahsia menguatkan tubuh utk melajukan renangan. Aku slow tetap slow walaupun dah ejas teknik lengguk twist perut yang dibagitau oleh Faizul minggu lepas. Ni semua pasal 70.3 dan Kapas Marang punya hal yang terdaftar sudah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: