TERGELICIK

Baru tadi, aku tergelicik jatuh gedebub 4 steps level semasa nak membeli sarapan. Tempat kejadian malas nak bagi tau. Eksiden kerana capal crocs ku bunga dah botak dan tile basah kerana hujan. Seorang apek yang terkejut melihat ku tadi berkata “kalau sy jatuh mcm awak mati terus ooo”. Wa cakap balik, “gua ada sikit2 main sukan tu pasal boleh elak sikit dari kapala terhantuk kat batu tu”. Sekarang tangan dah bercalar dan pinggul rasa sakit kerana terhentak kat batu tu. Jatuh tapi tidak ditimpa tangga. Alhamdullilah. Sampai rumah terus cari minyak gamat sapu. Plan nak join lari haram 11k larian bateri terpaksa dibatalkan. Boleh tak aku nak terjun kolam untuk latihan Kapas belum pasti lagi. Harap ok la cepat recovery. Sebelum ni hanya buat 1km pagi dan 1km petang dlm 4 kali seminggu. Rasa jemu lah pulak ulang alik kat dlm pool tu pasal la jarak tu shj yg dapat buat. Tak larat pun sama. Bekalan endurance nak bawa ke sana memang tak cukup cos banding dgn geng lain swim sampai 60-80 laps untuk satu sesi. Tak apa lah aku bawa bekalan power gel je lah selit kat dlm trunk. Bawak bertenang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: